Programes > Infantil > Kukurota

Pack llibres Kukurota

Pack llibres Kukurota

Jaume Sañé i Cristina Broquetas

Vols conèixer els animals més peluts i els més atletes del planeta?

Doncs prepara’t perquè amb aquests llibres recorrerem tot el món i coneixerem els animals amb els pèls més guapos i sorprenents i els que corren, salten i tenen més força de tots!

1 – Els peluts

Descobriràs, entre moltes altres coses, que els pèls dels animals no només serveixen per abrigar-se, o per espantar les mosques, o quins són els animals més grenyuts del planeta. I tot amb jocs diversos per divertir-te mentre aprens.

2 - Els atletes

Descobriràs, entre moltes altres coses, quin és l’animal més ràpid del món, el que pot córrer més estona, el que pot saltar més amunt, o el més forçut. Una manera de viure les Olimpíades més animals. I tot amb jocs diversos per divertir-te mentre aprens.

Format: 22 x 22 cm

Data publicació: Novembre de 2016

Editat per Cossetània Edicions i Publicacions de TV3

19,95 € Unitats:
 
Productes relacionats
Pack llibres Kukurota Jaume Sañé i Cristina Broquetas Vols conèixer els animals més peluts i els més atletes del planeta? Doncs prepara’t perquè amb aquests llibres recorrerem tot el món i coneixerem els animals amb els pèls més guapos i sorprenents i els que corren, salten i tenen més força de tots! 1 – Els peluts Descobriràs, entre moltes altres coses, que els pèls dels animals no només serveixen per abrigar-se, o per espantar les mosques, o quins són els animals més grenyuts del planeta. I tot amb jocs diversos per divertir-te mentre aprens. 2 - Els atletes Descobriràs, entre moltes altres coses, quin és l’animal més ràpid del món, el que pot córrer més estona, el que pot saltar més amunt, o el més forçut. Una manera de viure les Olimpíades més animals. I tot amb jocs diversos per divertir-te mentre aprens. Programes > Infantil > Kukurota http://botiga.tv3.cat/programes/infantil/kukurota/pack_llibres_kukurota ref LL-0201 19.95 EUR
Cistella de la compra
BOTIGA EN LÍNIA Televisió de Catalunya, S.A. Carrer de la TV3, s/n http://botiga.tv3.cat/ 08970 Sant Joan Despí Televisió de Catalunya, S.A. i CCRTV Interactiva, S.A. tel +34 93 499 96 56 fax +34 93 473 32 84 A08849622