Programes > Humor > Polònia

Polònia independent

Polònia independent

(llibre + samarreta)

"Catalunya es constitueix en una República independent d’Espanya, que no pot reclamar el seu retorn encara que presenti el tiquet abans de 15 dies".

Disposició primera de la Constitució de Catalunya

Saps que aquesta Catalunya independent té una base espacial a Montserrat? I que la tertuliologia és una religió amb molts adeptes? Has visitat el Minniwert Pis? O l’Artur Mas de Corcovado?

En saps res, del Tractat iraniano-català de no-proliferació de caps nuclears? Sabries dir el nom del cap del Banc Central Català?

Coneixes el guanyador de l’últim premi nacional Joan Tardà d’Oratòria? I qui presenta el Hat trick Llagostera a la televisió catalana?

En aquest llibre hi trobaràs tota la informació necessària i innecessària sobre la República Catalana independent. Això suposant que aquesta República existís, i que l’haguessin dissenyat des del Polònia.

Samarreta 100% cotó
Talla M

Data de publicació: abril de 2013

Editat per Columna Edicions i Publicacions de TVC

22,90 € Unitats:
 
Productes relacionats
Polònia independent (llibre + samarreta) "Catalunya es constitueix en una República independent d’Espanya, que no pot reclamar el seu retorn encara que presenti el tiquet abans de 15 dies". Disposició primera de la Constitució de Catalunya Saps que aquesta Catalunya independent té una base espacial a Montserrat? I que la tertuliologia és una religió amb molts adeptes? Has visitat el Minniwert Pis? O l’Artur Mas de Corcovado? En saps res, del Tractat iraniano-català de no-proliferació de caps nuclears? Sabries dir el nom del cap del Banc Central Català? Coneixes el guanyador de l’últim premi nacional Joan Tardà d’Oratòria? I qui presenta el Hat trick Llagostera a la televisió catalana? En aquest llibre hi trobaràs tota la informació necessària i innecessària sobre la República Catalana independent. Això suposant que aquesta República existís, i que l’haguessin dissenyat des del Polònia. Programes > Humor > Polònia http://botiga.tv3.cat/programes/humor/polonia/polonia_independent_llibre_samarreta ref LL-0154 22.90 EUR
Cistella de la compra
BOTIGA EN LÍNIA Televisió de Catalunya, S.A. Carrer de la TV3, s/n http://botiga.tv3.cat/ 08970 Sant Joan Despí Televisió de Catalunya, S.A. i CCRTV Interactiva, S.A. tel +34 93 499 96 56 fax +34 93 473 32 84 A08849622