DVD > No ficció

Descalç sobre la terra vermella

Descalç sobre la terra vermella

Pere Casaldàliga, el bisbe dels pobres

2 DVD’s de la minisèrie emesa per TV3.

Roma. Ciutat del Vaticà, 1988.

Pere Casaldàliga, bisbe de Brasil, se sotmet a un “exàmen de fe” davant dels cardenals Gantin i Ratzinger. Les paraules de Casaldàliga durant aquella trobada ens traslladen al Brasil de 1968, per conèixer el perquè i el com de la causa del bisbe.

Brasil. Säo Félix. 1968.
Pere Casaldàliga arriba a Säo Félix quan té quaranta anys, ple d’il·lusió i entusiasme, fa molt temps que vol ser missioner i, finalment, el seu somni s’ha fet realitat. Casaldàliga sap que la seva missió serà difícil, sap que haurà de fer front a la misèria, a la malaltia i a l’analfabetisme però ignora que Säo Félix és una ciutat sense llei, on impera la violència i la corrupció.
Casaldàliga no trigarà a descobrir la terrible situació dels més dèbils i peons que treballen i viuen com esclaus; posseiros (camperols) obligats a abandonar les seves terres i poblats indis en perill d’extinció. Què ha de fer? Construir la seva església i dedicar-se a batejar i enterrar gent? Tancar els ulls davant del dolor del poble? Casaldàliga entén que la neutralitat és impossible i que, si vol continuar a Säo Félix do Araguaia, s’ha de posicionar, ha de prendre partit.

Contingut sonor: català 2.0
Audiodescripció per a cecs
Subtítols per a sords
Durada: 190 minuts aprox.
Pantalla: 16:9
Accés directe a escenes


No recomanada a menors de 7 anys

12,95 € Unitats:
 
Productes relacionats
Descalç sobre la terra vermella Pere Casaldàliga, el bisbe dels pobres 2 DVD’s de la minisèrie emesa per TV3. Roma. Ciutat del Vaticà, 1988. Pere Casaldàliga, bisbe de Brasil, se sotmet a un “exàmen de fe” davant dels cardenals Gantin i Ratzinger. Les paraules de Casaldàliga durant aquella trobada ens traslladen al Brasil de 1968, per conèixer el perquè i el com de la causa del bisbe. Brasil. Säo Félix. 1968. Pere Casaldàliga arriba a Säo Félix quan té quaranta anys, ple d’il·lusió i entusiasme, fa molt temps que vol ser missioner i, finalment, el seu somni s’ha fet realitat. Casaldàliga sap que la seva missió serà difícil, sap que haurà de fer front a la misèria, a la malaltia i a l’analfabetisme però ignora que Säo Félix és una ciutat sense llei, on impera la violència i la corrupció. Casaldàliga no trigarà a descobrir la terrible situació dels més dèbils i peons que treballen i viuen com esclaus; posseiros (camperols) obligats a abandonar les seves terres i poblats indis en perill d’extinció. Què ha de fer? Construir la seva església i dedicar-se a batejar i enterrar gent? Tancar els ulls davant del dolor del poble? Casaldàliga entén que la neutralitat és impossible i que, si vol continuar a Säo Félix do Araguaia, s’ha de posicionar, ha de prendre partit. DVD > No ficció http://botiga.tv3.cat/programes/grans_estrenes/descalc_sobre_la_terra_vermella/descalc_sobre_la_terra_vermellapere_casaldaliga_el_bisbe_dels_pobres ref DVD-0247 12.95 EUR
Cistella de la compra
BOTIGA EN LÍNIA Televisió de Catalunya, S.A. Carrer de la TV3, s/n http://botiga.tv3.cat/ 08970 Sant Joan Despí Televisió de Catalunya, S.A. i CCRTV Interactiva, S.A. tel +34 93 499 96 56 fax +34 93 473 32 84 A08849622