Programes > Entreteniment > La Riera

Pack llibres La Riera

Pack llibres La Riera

La Riera

Aquest llibre no és només un recull de receptes, sinó que és la història d'una família que ha crescut al voltant dels fogons d'una cuina professional:

- Orígens i secrets de la família
- Les receptes del restaurant

Mides: 19 x 25,5 cm
Pàgines: 144
Data de publicació: setembre 2010
Editat per Cossetània Edicions i Publicacions de TV3

Les tapes de la Barra del Port - La Riera

En les elaboracions hi trobareu de tot i més, de la mà de l’Ernest i en Sergi, dos germans que no poden ser més diferents i que s’embarquen junts en l’aventura de La Barra del Port, més que un flamant restaurant de referència de la sèrie La Riera.

Les tapes creatives d’en Sergi combinen amb la "cuina Pobra". Plats amb pocs ingredients, cap d’ells de luxe, però molt elaborats. Una cuina més gustosa que qualsevol altra i que connecta molt amb les arrels dels clients, perquè està basada en plats que feien els avis, els besavis... Així, doncs, un amalgama del concepte de l’Ernest, però amb el savoir faire d’en Sergi.

Mides: 15,5 x 16 cm
Pàgines: 160
Data de publicació: setembre 2014
Editat per Cossetània Edicions i Publicacions de TV3

21,95 € Unitats:
 
Productes relacionats
Pack llibres La Riera La Riera Aquest llibre no és només un recull de receptes, sinó que és la història d'una família que ha crescut al voltant dels fogons d'una cuina professional: - Orígens i secrets de la família - Les receptes del restaurant Mides: 19 x 25,5 cm Pàgines: 144 Data de publicació: setembre 2010 Editat per Cossetània Edicions i Publicacions de TV3 Les tapes de la Barra del Port - La Riera En les elaboracions hi trobareu de tot i més, de la mà de l’Ernest i en Sergi, dos germans que no poden ser més diferents i que s’embarquen junts en l’aventura de La Barra del Port, més que un flamant restaurant de referència de la sèrie La Riera. Les tapes creatives d’en Sergi combinen amb la "cuina Pobra". Plats amb pocs ingredients, cap d’ells de luxe, però molt elaborats. Una cuina més gustosa que qualsevol altra i que connecta molt amb les arrels dels clients, perquè està basada en plats que feien els avis, els besavis... Així, doncs, un amalgama del concepte de l’Ernest, però amb el savoir faire d’en Sergi. Mides: 15,5 x 16 cm Pàgines: 160 Data de publicació: setembre 2014 Editat per Cossetània Edicions i Publicacions de TV3 Programes > Entreteniment > La Riera http://botiga.tv3.cat/programes/entreteniment/la_riera/pack_llibres_la_riera ref LL-0204 21.95 EUR
Cistella de la compra
BOTIGA EN LÍNIA Televisió de Catalunya, S.A. Carrer de la TV3, s/n http://botiga.tv3.cat/ 08970 Sant Joan Despí Televisió de Catalunya, S.A. i CCRTV Interactiva, S.A. tel +34 93 499 96 56 fax +34 93 473 32 84 A08849622