Programes > Entreteniment > Ja t'ho faràs

Pack llibres Ja t’ho faràs

Pack llibres Ja t’ho faràs

Ja t’ho faràs!

Rafel Vives, et convida a donar una segona vida als objectes més quotidians… o més inesperats.

Aquí hi trobareu idees i inspiració per reciclar i reutilitzar de manera creativa. Tenim propostes per a gent de totes les edats i habilitats.

Amb les eines més bàsiques i els materials més accessibles recuperarem allò que donàveu per perdut, descobrirem nous usos per als objectes que havíeu avorrit i farem un rentat de cara i donarem un lloc preferent a les andròmines que teníeu apilades al racó.

Fes-t’ho tu mateix

Es basa en la 2a temporada del programa Ja t’ho faràs.

És un nou recull d'idees, amb tot un grapat de propostes, tendències, trucs i curiositats pràctiques i d'anar per feina al voltant del reciclatge i la recuperació. Donarem una segona oportunitat a les andròmines que tenim arraconades per casa i una utilitat als objectes més insòlits, construirem espais on col·locar les nostres creacions o les eines de treball i inventarem així una nova vida per a tot allò usat i espatllat.

Data publicació: Març 2016

Editat per Cossetània Edicions i Publicacions de TV3

22,95 € Unitats:
 
Productes relacionats
Cosins germans
19,95 €
Quarts de nou
9,95 €
Pack llibres Ja t’ho faràs Ja t’ho faràs! Rafel Vives, et convida a donar una segona vida als objectes més quotidians… o més inesperats. Aquí hi trobareu idees i inspiració per reciclar i reutilitzar de manera creativa. Tenim propostes per a gent de totes les edats i habilitats. Amb les eines més bàsiques i els materials més accessibles recuperarem allò que donàveu per perdut, descobrirem nous usos per als objectes que havíeu avorrit i farem un rentat de cara i donarem un lloc preferent a les andròmines que teníeu apilades al racó. Fes-t’ho tu mateix Es basa en la 2a temporada del programa Ja t’ho faràs. És un nou recull d'idees, amb tot un grapat de propostes, tendències, trucs i curiositats pràctiques i d'anar per feina al voltant del reciclatge i la recuperació. Donarem una segona oportunitat a les andròmines que tenim arraconades per casa i una utilitat als objectes més insòlits, construirem espais on col·locar les nostres creacions o les eines de treball i inventarem així una nova vida per a tot allò usat i espatllat. Programes > Entreteniment > Ja t'ho faràs http://botiga.tv3.cat/programes/entreteniment/ja_t_ho_faras/pack_llibres_ja_tho_faras ref LL-0203 22.95 EUR
Cistella de la compra
BOTIGA EN LÍNIA Televisió de Catalunya, S.A. Carrer de la TV3, s/n http://botiga.tv3.cat/ 08970 Sant Joan Despí Televisió de Catalunya, S.A. i CCRTV Interactiva, S.A. tel +34 93 499 96 56 fax +34 93 473 32 84 A08849622