Llibres > No ficció

Pack llibres (S)avis

Pack llibres (S)avis

(S)avis

Lluny del silenci i de la queixa

És el llibre del programa d’entrevistes en profunditat, emès per TV3, amb tretze personatges que han tingut i tenen un paper clau en la nostra història recent, ja que no només l’han viscuda intensament, sinó que han contribuït a escriure-la. Entrevistats per Josep Puigbó, ens parlen de vivències i de la seva manera d’entendre el món Jaume Aragall, Assumpció Balaguer, Jordi Bonet, Roser Capdevila, Lluís Duch, Josep Espar Ticó, Ramon Folch, Josep Fontana, Ricard Fornesa, Valentí Fuster, Teresa Juvé, Joan Margarit i Joan de Sagarra.

Aquest volum ens permet conèixer, a través de les distintes converses, el testimoni i l’exemple d’aquests savis i sàvies, que també ens descobreixen aspectes desconeguts de la seva vida i ens revelen com contemplen la complexitat del moment actual i les nombroses incògnites que planteja el futur.

Format: 15 x 21,5 cm
Pàgines: 270
Data de publicació: març del 2014


(S)avis - volum 2

El compromís d’una generació

El compromís d’una generació́ és el segon llibre del programa d’entrevistes en profunditat (S)avis, amb tretze personatges més que han tingut un paper clau en la nostra història recent.

En aquesta edició́, entrevistats per Josep Puigbó, hi trobem Mercè Boada, Dolors Bramon, Eugeni Bregolat, Josep Maria Bricall, Anna Cabré, Victòria Camps, Francesc Garriga, Jordi Nadal, Salvador Pàniker, Antoni Pitxot, Arnau Puig, Jordi Savall i Marina Subirats. Una generació́ de (S)avis que han sabut fer del seu compromís personal, professional i social un exemple per a tots.

Format: 15 x 21,5 cm
Pàgines: 272
Data de publicació: setembre de 2016
Editats per Editorial Meteora i Publicacions de TV3

29,95 € Unitats:
 
Productes relacionats
Pack llibres (S)avis (S)avis Lluny del silenci i de la queixa És el llibre del programa d’entrevistes en profunditat, emès per TV3, amb tretze personatges que han tingut i tenen un paper clau en la nostra història recent, ja que no només l’han viscuda intensament, sinó que han contribuït a escriure-la. Entrevistats per Josep Puigbó, ens parlen de vivències i de la seva manera d’entendre el món Jaume Aragall, Assumpció Balaguer, Jordi Bonet, Roser Capdevila, Lluís Duch, Josep Espar Ticó, Ramon Folch, Josep Fontana, Ricard Fornesa, Valentí Fuster, Teresa Juvé, Joan Margarit i Joan de Sagarra. Aquest volum ens permet conèixer, a través de les distintes converses, el testimoni i l’exemple d’aquests savis i sàvies, que també ens descobreixen aspectes desconeguts de la seva vida i ens revelen com contemplen la complexitat del moment actual i les nombroses incògnites que planteja el futur. Format: 15 x 21,5 cm Pàgines: 270 Data de publicació: març del 2014 (S)avis - volum 2 El compromís d’una generació El compromís d’una generació́ és el segon llibre del programa d’entrevistes en profunditat (S)avis, amb tretze personatges més que han tingut un paper clau en la nostra història recent. En aquesta edició́, entrevistats per Josep Puigbó, hi trobem Mercè Boada, Dolors Bramon, Eugeni Bregolat, Josep Maria Bricall, Anna Cabré, Victòria Camps, Francesc Garriga, Jordi Nadal, Salvador Pàniker, Antoni Pitxot, Arnau Puig, Jordi Savall i Marina Subirats. Una generació́ de (S)avis que han sabut fer del seu compromís personal, professional i social un exemple per a tots. Format: 15 x 21,5 cm Pàgines: 272 Data de publicació: setembre de 2016 Editats per Editorial Meteora i Publicacions de TV3 Llibres > No ficció http://botiga.tv3.cat/llibres/no_ficcio/pack_llibres_savis ref LL-0205 29.95 EUR
Cistella de la compra
BOTIGA EN LÍNIA Televisió de Catalunya, S.A. Carrer de la TV3, s/n http://botiga.tv3.cat/ 08970 Sant Joan Despí Televisió de Catalunya, S.A. i CCRTV Interactiva, S.A. tel +34 93 499 96 56 fax +34 93 473 32 84 A08849622