Llibres > No ficció

Ja t’ho faràs!

Ja t’ho faràs!

El llibre del programa Ja t’ho faràs!, de la mà d’en Rafel Vives, et convida a donar una segona vida als objectes més quotidians… o més inesperats.
Aquí hi trobareu idees i inspiració per reciclar i reutilitzar de manera creativa. Tenim propostes per a gent de totes les edats i habilitats.
Amb les eines més bàsiques i els materials més accessibles recuperarem allò que donàveu per perdut, descobrirem nous usos per als objectes que havíeu avorrit i farem un rentat de cara i donarem un lloc preferent a les andròmines que teníeu apilades al racó.

Apa, ja us ho fareu!

Data publicació: Novembre 2014
Editat per Cossetània Edicions i Publicacions de TV3

19,90 € Unitats:
 
Productes relacionats
Ja t’ho faràs! El llibre del programa Ja t’ho faràs!, de la mà d’en Rafel Vives, et convida a donar una segona vida als objectes més quotidians… o més inesperats. Aquí hi trobareu idees i inspiració per reciclar i reutilitzar de manera creativa. Tenim propostes per a gent de totes les edats i habilitats. Amb les eines més bàsiques i els materials més accessibles recuperarem allò que donàveu per perdut, descobrirem nous usos per als objectes que havíeu avorrit i farem un rentat de cara i donarem un lloc preferent a les andròmines que teníeu apilades al racó. Apa, ja us ho fareu! Llibres > No ficció http://botiga.tv3.cat/llibres/no_ficcio/ja_tho_faras ref LL-0175 19.90 EUR
Cistella de la compra
BOTIGA EN LÍNIA Televisió de Catalunya, S.A. Carrer de la TV3, s/n http://botiga.tv3.cat/ 08970 Sant Joan Despí Televisió de Catalunya, S.A. i CCRTV Interactiva, S.A. tel +34 93 499 96 56 fax +34 93 473 32 84 A08849622