DVD > Ficció

Pack DVD's grans estrenes

Pack DVD's grans estrenes

L’Estelada de Verdun
És la història d’un grapat d’homes que durant quatre anys combaten en una dotzena de batalles, sempre amb un peu a la tomba.
Recomanada per a totes les edats

Ermessenda
2 DVD
Ermessenda de Carcassona, comtessa de Barcelona, Girona i Osona, va ser una dona que va governar durant seixanta anys i ho va fer per sobre del seu fill i al marge del seu nét. Va manar en un món d'homes i ho va fer sense amagar-se darrere l'ombra dels seus descendents, contra els quals va arribar a lluitar per conservar la seva parcel•la de poder.
No recomanada per a menors de 12 anys

Tornarem
2 DVD
Fugint de les tropes franquistes que entren a Barcelona a les acaballes de la Guerra Civil, la Lola i el Felip veuen amb desesperació com la seva filla Maria és segrestada pels falangistes. Obligats a seguir el camí de l’exili, el matrimoni serà reclòs al camp de concentració d’Argelers.
No recomanada a menors de 7 anys

Olor de Colònia
Evoca la vida d’una colònia tèxtil del Llobregat als anys 50 a través d’històries personals i col•lectives, relacions de poder i submissió, amors prohibits i odis irreconciliables.
No recomanada a menors de 7 anys

Barcelona, ciutat neutral
2 DVD + CD
Un amor impossible enmig d’una ciutat sacsejada per la Primera Guerra Mundial
No recomanada a menors de 7 anys

25,00 € Unitats:
 
Productes relacionats
Cites - (DVD)
24,55 €
Pack DVD's grans estrenes L’Estelada de Verdun És la història d’un grapat d’homes que durant quatre anys combaten en una dotzena de batalles, sempre amb un peu a la tomba. Recomanada per a totes les edats Ermessenda 2 DVD Ermessenda de Carcassona, comtessa de Barcelona, Girona i Osona, va ser una dona que va governar durant seixanta anys i ho va fer per sobre del seu fill i al marge del seu nét. Va manar en un món d'homes i ho va fer sense amagar-se darrere l'ombra dels seus descendents, contra els quals va arribar a lluitar per conservar la seva parcel•la de poder. No recomanada per a menors de 12 anys Tornarem 2 DVD Fugint de les tropes franquistes que entren a Barcelona a les acaballes de la Guerra Civil, la Lola i el Felip veuen amb desesperació com la seva filla Maria és segrestada pels falangistes. Obligats a seguir el camí de l’exili, el matrimoni serà reclòs al camp de concentració d’Argelers. No recomanada a menors de 7 anys Olor de Colònia Evoca la vida d’una colònia tèxtil del Llobregat als anys 50 a través d’històries personals i col•lectives, relacions de poder i submissió, amors prohibits i odis irreconciliables. No recomanada a menors de 7 anys Barcelona, ciutat neutral 2 DVD + CD Un amor impossible enmig d’una ciutat sacsejada per la Primera Guerra Mundial No recomanada a menors de 7 anys DVD > Ficció http://botiga.tv3.cat/dvd/ficcio/pack_dvds_grans_estrenes ref DVD-0254 25.00 EUR
Cistella de la compra
BOTIGA EN LÍNIA Televisió de Catalunya, S.A. Carrer de la TV3, s/n http://botiga.tv3.cat/ 08970 Sant Joan Despí Televisió de Catalunya, S.A. i CCRTV Interactiva, S.A. tel +34 93 499 96 56 fax +34 93 473 32 84 A08849622